HANDBAG BOX SMALL 🌟

Bukan sekadar Kotak Doorgift Kahwin, tapi kami juga tempat yang tepat untuk anda para usahawan .

Dengan MOQ serendah 100pcs, kami akan bantu anda menyelesaikan masalah anda dengan menyediakan kotak produk pada harga yang sangat budget-friendly.

Design anda yang tentukan, anda nak design sendiri? Boleh. Nak kami designkan? Pun boleh!

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu πŸ—’οΈ

Boleh order di website kami 🌐
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp πŸ“±http://www.wasap.my/601159968350 atau boleh click link di bio kami

SCARF BOX / KOTAK TUDUNG πŸ§•πŸ»

Kami akan bantu selesaikan masalah anda kalau anda baru nak mulakan bisnes kerana dengan kami minimum order HANYA 100PCS SAHAJA 😱😱

Anda bagi size kami carikan kotak yang sesuai
Anda bagi design kami print! Atau anda boleh pilih lebih daripada 100 design yang kami ada

jangan risau harga kami sangatlah budget-friendly 😍

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu πŸ—’οΈ

Boleh order di website kami 🌐
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp πŸ“±0132103354 atau boleh click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang

HANDBAG BOX XS πŸ‘›βœ¨

Pening kepala fikir kotak doorgift yang sesuai untuk majlis anda? Jangan risau kami akan bantu akan dapatkan kotak doorgift yang terbaik untuk anda 🀩

Paling penting dengan kami minimum order HANYA 50PCS SAHAJA 😱😱

Anda bagi design kami print! Atau anda boleh pilih lebih daripada 100 design yang kami ada

Boleh letak nama dan tarikh majlis anda πŸ’•

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu πŸ—’οΈ

Boleh order di website kami 🌐
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp admin kami dengan click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang #doorgiftpenangmurah #butterflybox #doorgiftkedahmurah #cetakkotak #kedaikotakkahwin #weddingbox
#kotakkicapmini #kotaksejadahmini #kotakbotolmineral #doorgiftsejadahmini #kicapjalen #trianglebox #handbagbox #doorgifthandbagbox #kotakdoorgiftkahwin#Hnzdoorgiftmurah #hnzkadkahwin

POPCORN BOX WINDOW 🍿

Pening kepala fikir kotak doorgift yang sesuai untuk majlis anda? Jangan risau kami akan bantu akan dapatkan kotak doorgift yang terbaik untuk anda 🀩

Paling penting dengan kami minimum order HANYA 50PCS SAHAJA 😱😱

Anda bagi design kami print! Atau anda boleh pilih lebih daripada 100 design yang kami ada

Boleh letak nama dan tarikh majlis anda πŸ’•

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu πŸ—’οΈ

Boleh order di website kami 🌐
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp admin kami dengan click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang #doorgiftpenangmurah #butterflybox #doorgiftkedahmurah #cetakkotak #kedaikotakkahwin #weddingbox
#kotakkicapmini #kotaksejadahmini #kotakbotolmineral #doorgiftsejadahmini #kicapjalen #trianglebox #handbagbox #doorgifthandbagbox #kotakdoorgiftkahwin#Hnzdoorgiftmurah #hnzkadkahwin

KOTAK TUDUNG/SCARF BOX πŸ§•πŸ»

Minimum order πŸ’― pcs SAHAJA!! Kami menjual :
Kotak tudung plain (white/black/craft)
Boleh custom design
Dah ada design? Kami boleh printkan.

Whatsapp kami untuk tempahan www.wasap.my/60195967015/boxprinting

#kotaktudung #kotaktudungmurah #kotakmurah #kotak #doorgiftkahwin #tudung #kotaktudungviral

HANDBAG XL ✨

Kami akan bantu selesaikan masalah anda kalau anda baru nak mulakan bisnes kerana dengan kami minimum order HANYA 100PCS SAHAJA 

Anda bagi size kami carikan kotak yang sesuai
Anda bagi design kami print! Atau anda boleh pilih lebih daripada 100 design yang kami ada

jangan risau harga kami sangatlah budget-friendly 

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu ️

Boleh order di website kami 
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp ο“±019-5967015 atau boleh click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang

PAPERBAG RIBBON MEDIUM πŸŽ€

Pening kepala fikir kotak doorgift yang sesuai untuk majlis anda? Jangan risau kami akan bantu akan dapatkan kotak doorgift yang terbaik untuk anda

Paling penting dengan kami minimum order HANYA 50PCS SAHAJA 

Anda bagi design kami print! Atau anda boleh pilih lebih daripada 100 design yang kami ada

Boleh letak nama dan tarikh majlis anda ο’•

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu ️

Boleh order di website kami 
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp admin kami dengan click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang #doorgiftpenangmurah #butterflybox #doorgiftkedahmurah #cetakkotak #kedaikotakkahwin #weddingbox
#kotakkicapmini #kotaksejadahmini #kotakbotolmineral #doorgiftsejadahmini #kicapjalen #trianglebox #handbagbox #doorgifthandbagbox #kotakdoorgiftkahwin#Hnzdoorgiftmurah #hnzkadkahwin

HANDBAG RIBBON SMALLπŸŽ€

Dengan design minimalis sangat cantik sebagai penyeri majlis anda☺️

Masih lagi tak tahu kotak atau beg yang sesuai untuk isian majlis penting anda? Jangan risau! Kami ada banyak pilihan untuk anda dan kami boleh jadikan nya sesuai dengan tema majlis anda

Sesuai untuk anda yang inginkan majlis nampak mewah eksklusif dan menjadi perhatian rakan dan kenalan anda  Mana lagi nak cari kotak doorgift secantik ini kan?

Dengan kami minimum order HANYA 50PCS SAHAJA 

Pening nak fikir design? Jangan risau sebab anda boleh request macam mana anda nak. Nak guna design sendiri boleh, design kami boleh atua nak kami buatkan untuk anda pun boleh 
Dari design simple, design trendy hinggalah ke design eksklusif kami akan buatkan khas untuk anda

Nak kotak doorgift cantik tapi takut mahal dan lari bajet? Jangan risau harga kami sangatlah budget-friendly 

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu ️

Boleh order di website kami 
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp ο“±0194434109 atau boleh click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang #doorgiftpenangmurah #butterflybox #doorgiftkedahmurah #cetakkotak #kedaikotakkahwin #weddingbox
#kotakkicapmini #kotaksejadahmini #kotakbotolmineral #doorgiftsejadahmini #kicapjalen #trianglebox #handbagbox #doorgifthandbagbox #kotakdoorgiftkahwin#Hnzdoorgiftmurah #hnzkadkahwin

HANDBAG RIBBON MEDIUM πŸŽ€

Dengan design minimalis sangat cantik sebagai penyeri majlis anda☺️

Masih lagi tak tahu kotak atau beg yang sesuai untuk isian majlis penting anda? Jangan risau! Kami ada banyak pilihan untuk anda dan kami boleh jadikan nya sesuai dengan tema majlis anda

Sesuai untuk anda yang inginkan majlis nampak mewah eksklusif dan menjadi perhatian rakan dan kenalan anda  Mana lagi nak cari kotak doorgift secantik ini kan?

Dengan kami minimum order HANYA 50PCS SAHAJA 

Pening nak fikir design? Jangan risau sebab anda boleh request macam mana anda nak. Nak guna design sendiri boleh, design kami boleh atua nak kami buatkan untuk anda pun boleh 
Dari design simple, design trendy hinggalah ke design eksklusif kami akan buatkan khas untuk anda

Nak kotak doorgift cantik tapi takut mahal dan lari bajet? Jangan risau harga kami sangatlah budget-friendly 

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu ️

Boleh order di website kami 
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp ο“±0194434109 atau boleh click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang #doorgiftpenangmurah #butterflybox #doorgiftkedahmurah #cetakkotak #kedaikotakkahwin #weddingbox
#kotakkicapmini #kotaksejadahmini #kotakbotolmineral #doorgiftsejadahmini #kicapjalen #trianglebox #handbagbox #doorgifthandbagbox #kotakdoorgiftkahwin#Hnzdoorgiftmurah #hnzkadkahwin

PAPERBAG RIBBON MEDIUM πŸŽ€

Pening kepala fikir kotak doorgift yang sesuai untuk majlis anda? Jangan risau kami akan bantu akan dapatkan kotak doorgift yang terbaik untuk anda 

Paling penting dengan kami minimum order HANYA 50PCS SAHAJA 

Anda bagi design kami print! Atau anda boleh pilih lebih daripada 100 design yang kami ada

Boleh letak nama dan tarikh majlis anda ο’•

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu ️

Boleh order di website kami 
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp admin kami dengan click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang #doorgiftpenangmurah #butterflybox #doorgiftkedahmurah #cetakkotak #kedaikotakkahwin #weddingbox
#kotakkicapmini #kotaksejadahmini #kotakbotolmineral #doorgiftsejadahmini #kicapjalen #trianglebox #handbagbox #doorgifthandbagbox #kotakdoorgiftkahwin#Hnzdoorgiftmurah #hnzkadkahwin