ZIPLOCK SAMBAL GORENG HOT MAMA✨

Tempahan ziplock dari customer kami朗 Packaging yang sangat flexible. Mudah dalam proses pembungkusan makanan dan senang untuk digunakan. Yang paling penting design exclusive mengikut citarasa anda Berminat? Sila whatsapp 019-5967015

#packagingziplock #exclusive #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #usahawanmuda #usahawan #ziplockprinting #customdesign #hnzenterprise #kedaiprinting #kedaiprintingmurah

KOTAK TUDUNG ClothBox( top bottom )🧕🏻

Minimum order 100 pcs SAHAJA!! Kami menjual :
Kotak tudung plain (white/black/craft)
Boleh custom design
Dah ada design? Kami boleh printkan.

Whatsapp kami untuk tempahan www.wasap.my/60195967015/boxprinting

#kotaktudung #kotaktudungmurah #kotakmurah #kotak #doorgiftkahwin #tudung #kotaktudungviral

KOTAK TUDUNG/SCARF BOX 🧕🏻

Minimum order 100 pcs SAHAJA!! Kami menjual :
Kotak tudung plain (white/black/craft)
Boleh custom design
Dah ada design? Kami boleh printkan.

Whatsapp kami untuk tempahan www.wasap.my/60195967015/boxprinting

#kotaktudung #kotaktudungmurah #kotakmurah #kotak #doorgiftkahwin #tudung #kotaktudungviral

CAR PERFUME BOX✨

Kami akan bantu selesaikan masalah anda kalau anda baru nak mulakan bisnes kerana dengan kami minimum order HANYA 100PCS SAHAJA 

Anda bagi size kami carikan kotak yang sesuai
Anda bagi design kami print! Atau anda boleh pilih lebih daripada 100 design yang kami ada

jangan risau harga kami sangatlah budget-friendly 

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu ️

Boleh order di website kami 
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp 0132103354 atau boleh click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang

GABLE BOX✨

Masih lagi tak tahu kotak atau beg yang sesuai untuk isian majlis anda? Kami ada banyak pilihan untuk anda pilih dan kami boleh jadikan nya sesuai dengan tema majlis anda.

Kami pasti boleh bantu selesaikan masalah anda kerana dengan kami minimum order HANYA 50PCS SAHAJA 

Pening nak fikir design? Jangan risau sebab anda boleh request macam mana anda nak. Nak guna design sendiri boleh, design kami boleh atua nak kami buatkan untuk anda pun boleh 朗

Dan jangan risau harga kami sangatlah budget-friendly 

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu ️

Boleh order di website kami 
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp 0195967015 atau boleh click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang #doorgiftpenangmurah #butterflybox #doorgiftkedahmurah #cetakkotak #kedaikotakkahwin #weddingbox
#kotakkicapmini #kotaksejadahmini #kotakbotolmineral #doorgiftsejadahmini #kicapjalen #trianglebox #handbagbox #doorgifthandbagbox #kotakdoorgiftkahwin#Hnzdoorgiftmurah

HANDBAG XL ✨

Kami akan bantu selesaikan masalah anda kalau anda baru nak mulakan bisnes kerana dengan kami minimum order HANYA 100PCS SAHAJA 

Anda bagi size kami carikan kotak yang sesuai
Anda bagi design kami print! Atau anda boleh pilih lebih daripada 100 design yang kami ada

jangan risau harga kami sangatlah budget-friendly 

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu ️

Boleh order di website kami 
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp 019-5967015 atau boleh click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang

PAPERBAG RIBBON SMALL ✨

Pening kepala fikir kotak doorgift yang sesuai untuk majlis anda? Jangan risau kami akan bantu akan dapatkan kotak doorgift yang terbaik untuk anda 朗

Paling penting dengan kami minimum order HANYA 50PCS SAHAJA 

Anda bagi design kami print! Atau anda boleh pilih lebih daripada 100 design yang kami ada

Boleh letak nama dan tarikh majlis anda 

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu ️

Boleh order di website kami 
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp admin kami dengan click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang #doorgiftpenangmurah #butterflybox #doorgiftkedahmurah #cetakkotak #kedaikotakkahwin #weddingbox
#kotakkicapmini #kotaksejadahmini #kotakbotolmineral #doorgiftsejadahmini #kicapjalen #trianglebox #handbagbox #doorgifthandbagbox #kotakdoorgiftkahwin#Hnzdoorgiftmurah #hnzkadkahwin

PAPERBAG RIBBON MEDIUM ✨

Pening kepala fikir kotak doorgift yang sesuai untuk majlis anda? Jangan risau kami akan bantu akan dapatkan kotak doorgift yang terbaik untuk anda 朗

Paling penting dengan kami minimum order HANYA 50PCS SAHAJA 

Anda bagi design kami print! Atau anda boleh pilih lebih daripada 100 design yang kami ada

Boleh letak nama dan tarikh majlis anda 

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu ️

Boleh order di website kami 
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp admin kami dengan click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang #doorgiftpenangmurah #butterflybox #doorgiftkedahmurah #cetakkotak #kedaikotakkahwin #weddingbox
#kotakkicapmini #kotaksejadahmini #kotakbotolmineral #doorgiftsejadahmini #kicapjalen #trianglebox #handbagbox #doorgifthandbagbox #kotakdoorgiftkahwin#Hnzdoorgiftmurah #hnzkadkahwin

HANDBAG BOX SMALL ✨

Dengan design minimalis sangat cantik sebagai penyeri majlis anda 

Masih lagi tak tahu kotak atau beg yang sesuai untuk isian majlis penting anda? Jangan risau! Kami ada banyak pilihan untuk anda dan kami boleh jadikan nya sesuai dengan tema majlis anda

Sesuai untuk anda yang inginkan majlis nampak mewah eksklusif dan menjadi perhatian rakan dan kenalan anda  Mana lagi nak cari kotak doorgift secantik ini kan?

Dengan kami minimum order HANYA 50PCS SAHAJA 

Pening nak fikir design? Jangan risau sebab anda boleh request macam mana anda nak. Nak guna design sendiri boleh, design kami boleh atua nak kami buatkan untuk anda pun boleh 朗
Dari design simple, design trendy hinggalah ke design eksklusif kami akan buatkan khas untuk anda

Nak kotak doorgift cantik tapi takut mahal dan lari bajet? Jangan risau harga kami sangatlah budget-friendly 

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu ️

Boleh order di website kami 
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp 0194434109 atau boleh click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang #doorgiftpenangmurah #butterflybox #doorgiftkedahmurah #cetakkotak #kedaikotakkahwin #weddingbox
#kotakkicapmini #kotaksejadahmini #kotakbotolmineral #doorgiftsejadahmini #kicapjalen #trianglebox #handbagbox #doorgifthandbagbox #kotakdoorgiftkahwin#Hnzdoorgiftmurah #hnzkadkahwin

HANDBAG RIBBON LARGE ✨

Dengan design minimalis sangat cantik sebagai penyeri majlis anda☺️

Masih lagi tak tahu kotak atau beg yang sesuai untuk isian majlis penting anda? Jangan risau! Kami ada banyak pilihan untuk anda dan kami boleh jadikan nya sesuai dengan tema majlis anda

Sesuai untuk anda yang inginkan majlis nampak mewah eksklusif dan menjadi perhatian rakan dan kenalan anda  Mana lagi nak cari kotak doorgift secantik ini kan?

Dengan kami minimum order HANYA 50PCS SAHAJA 

Pening nak fikir design? Jangan risau sebab anda boleh request macam mana anda nak. Nak guna design sendiri boleh, design kami boleh atua nak kami buatkan untuk anda pun boleh 朗
Dari design simple, design trendy hinggalah ke design eksklusif kami akan buatkan khas untuk anda

Nak kotak doorgift cantik tapi takut mahal dan lari bajet? Jangan risau harga kami sangatlah budget-friendly 

Anggaran tempoh siap cuma dalam 2-3 minggu ️

Boleh order di website kami 
http://www.hnzkadkahwin.com/kadkahwinshop

Nak order boleh Whatsapp 0194434109 atau boleh click link di bio kami

#boxprinting #kotakdoorgift #doorgiftbox #doorgifthandbagbox #doorgiftmurah #kotakmurah #supplierkotakdorgift #hargakotak #borongkotakdoorgift #doorgiftpenang #doorgiftpenangmurah #butterflybox #doorgiftkedahmurah #cetakkotak #kedaikotakkahwin #weddingbox
#kotakkicapmini #kotaksejadahmini #kotakbotolmineral #doorgiftsejadahmini #kicapjalen #trianglebox #handbagbox #doorgifthandbagbox #kotakdoorgiftkahwin#Hnzdoorgiftmurah #hnzkadkahwin